Vlug Huisman Maarsingh Strafpleiters breidt uit met Geert-Jan Boerhof

Vlug Huisman Maarsingh Strafpleiters heeft zich per 1 januari 2021 versterkt met een vijfde advocaat, te weten Geert-Jan Boerhof. Tijdens een vanwege corona-maatregelen ingetogen zitting vond vandaag zijn beëdiging plaats bij de rechtbank in Zwolle.

Geert-Jan Boerhof is in 2011 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.

Na zijn studie heeft hij als jurist diverse functies bekleed, onder andere bij Stichting Achmea Rechtsbijstand en Eiffel Legal. Vanaf 2014 is Geert-Jan werkzaam binnen de rechterlijke macht, aanvankelijk als coördinerend senior juridisch medewerker en aansluitend als rechter in opleiding. In deze laatste functie heeft hij onder meer deel uitgemaakt van meervoudige strafkamers en gefungeerd als politierechter.

In zijn vrije tijd sport Geert-Jan graag, zo is hij onder andere actief als KNVB-scheidsrechter.

Onderdeel van het opleidingstraject van een rechter is het opdoen van relevante werkervaring buiten de rechtspraak (de zogeheten buitenstage); veelal kiezen aankomende strafrechters ervoor om dat halve jaar als strafrechtadvocaat werkzaam te zijn.

Vanzelfsprekend zijn wij erg content met de komst van Geert-Jan Boerhof. Niet alleen past zijn komst bij ons beleid om cliënten zonder uitzondering bij te laten staan door een ervaren en gedreven strafrechtspecialist, ook denken wij dat hij met zijn ervaring als strafrechter een positieve bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van de dienstverlening van ons kantoor.

Beëdigingszitting Geert-Jan Boerhof in de rechtbank te Zwolle

Deventer, 20 januari 2021